Dronning Elizabeth II af Storbritannien

Vi ved, at belønningen er fred på jorden, velvilje over for mennesker, men vi kan ikke vinde den uden beslutsomhed og samordnet indsats.

Vi har måske forskellige synspunkter, men det er i tider med stress og vanskeligheder, at vi har mest brug for at huske, at vi har meget mere til fælles, end der er der skiller os.

Det har altid været let at hade og ødelægge. At bygge og værne om er meget sværere.

Det er værd at huske på, at det ofte er de små skridt, ikke de gigantiske spring, der medfører den mest varige forandring.

I årenes løb har de, der har forekom mig at være de mest glade, tilfredse og tilfredse, altid været de mennesker, der har levet de mest udadvendte og uselviske liv.

Sorg er prisen, vi betaler for kærlighed.

Hver dag er en ny begyndelse, jeg ved, at den eneste måde at leve mit liv på er at prøve at gøre det rigtige, at se det lange perspektiv, at yde mit bedste i alt, hvad dagen bringer, og at sætte min lid til Gud.

Ingen af os kan bremse tidens gang; og selvom vi ofte fokuserer på alt det, der har ændret sig i de mellemliggende år, forbliver meget uændret, inklusive Kristi evangelium og hans lære.

For mig er Jesu Kristi liv, Fredsfyrsten, … en inspiration og et anker i mit liv.

Selv når dit liv virker mest ensformigt, er det, du gør, altid af reel værdi – og betydning for dine medmennesker.

Vores moderne verden stiller så store krav til vores tid og opmærksomhed, at behovet for at huske vores ansvar over for andre er større end nogensinde.

Når freden kommer, så husk, at det vores job, nutidens børn, at gøre morgendagens verden til et bedre og lykkeligere sted.

Min mand har ganske enkelt været min styrke i alle disse år, og jeg skylder ham en gæld, der er større, end han nogensinde ville kræve.

Når livet virker hårdt, lægger de modige sig ikke ned og accepterer nederlag; i stedet er de så meget desto mere fast besluttet på at kæmpe for en bedre fremtid.

Gennem hele mit liv har Kristi budskab og lærdomme været min guide, og i dem finder jeg håb. Det er min inderlige bøn, at du vil fortsætte med at blive støttet af din tro i tider med prøvelser og opmuntret af håb i tider med fortvivlelse.