Kobe Bryant

Her på siden finder du en række af de bedste, flotteste og i særdeleshed mest inspirerende citater fra den tidligere amerikansk basketballspiller Kobe Bryant, som i dag bliver betraget som en af de bedste basketballspillere nogensinde.

Sport er sådan en stor lærermester. Jeg tænker på alt det, den har lært mig: fællesskab, ydmyghed og hvordan man løser forskelle.

Det er anderledes end at være 21, og du tror, der er utallige muligheder. Når du er 33 er slutningen meget, meget tættere.

Stol på mig – hvis du opsætter mål lige fra start, så undgår du masser af tårer og hjertesorg.

Skønheden ved at være velsignet med talent overstiger tvivlerne for at skabe et smukt øjeblik.

Smerte fortæller dig ikke, hvornår du burde stoppe. Smerter er den lille stemme i dit hoved, der prøver at holde dig tilbage, fordi den ved, hvis du fortsætter, vil du ændre dig.

Mange ledere mislykkes, fordi de ikke har modet til at røre ved nerven eller slå akkorden.

Brug din succes, rigdom og indflydelse til at sætte dig i den bedste position til at realisere dine egne drømme og finde dit sande formål.

Hatere er et positivt problem. Ingen hader de gode. De hader de store.

Alt negativt – pres, udfordringer – er alt sammen en mulighed for mig at rejse sig.

Jeg kan ikke forholde mig til dovne mennesker. Vi taler ikke det samme sprog. Jeg forstår dig ikke. Jeg vil ikke forstå dig.

Jeg er i tvivl. Jeg er usikker. Jeg er bange for fiasko. Jeg har nætter, hvor jeg dukker op på arenaen, og jeg tænker, ‘Min ryg gør ondt, mine fødder gør ondt, mine knæ gør ondt. Jeg er ikke klar. Jeg vil bare slappe af. ”Vi tvivler alle på os selv. Du skal ikke benægte det og du skal ikke lade dig kapitulere til det. Du skal omfavne det.

Hvis du er bange for at mislykkes, vil du sandsynligvis mislykkes.

Når du ved, hvordan fiasko føles, så vil du med beslutsomhed jagte succes.

Det vigtigste er at prøve og inspirere folk, så de kan gøre det godt lige meget hvad de gør