Vi i FCK får altid skudt i skoene, at vi er så pokkers arrogante, men faktum er, at vi ikke er nær så arrogante som alle andre ville have været i vores sko

Jeg er uddannet lærer. Men åbenbart ikke god til pædagogik

Men man kan ikke snakke sig til det. Selv ikke med en spindoktor, ham den samme, som Bjarne Riis havde, dengang han stadig sagde, at han aldrig havde testet positiv? Skal vi ikke bare lade den stå der.

I vores tilfælde kan man i øvrigt være lidt fræk og sige at der nok ikke er så stor forskel på at integrere en nordjyde og en svensker

En almindelig søndag

Jeg synes, det var et rigtig dårligt team, man havde samlet. Jeg kunne ikke se, hvad festaben og tudefjæset skulle hjælpe John Faxe Jensen med.

Brødrene Laudrup har samme egenskab som familien Heick. De skaber et netværk af journalister omkring sig – et slæng af eftersnakkere, der markedsfører dem som svigermors drøm.

Jeg har lagt mærke til en meget, meget talende Silkeborg-spiller. Og al den snak om, at Silkeborg spiller meget bedre fodbold i denne sæson end i sidste, er måske berettiget. I stedet for at sparke bolden 40 meter op ad banen, som de gjorde i sidste sæson, sparker de den kun 35 meter frem i denne sæson.

Hvis Per Bjerregaard vil holde op med at fortælle usandheder om os, vil vi til gengæld undlade at fortælle sandheden om ham.

Jo, spillerne viste en udmærket indstilling, men jeg er altså aldrig tilfreds, når vi er ude på Lars Tyndskids mark og så taber.