Niels-Christian Holmstrøm

Her på siden finder du en række af de bedste, sjoveste og i særdeleshed groveste citater fra tidligere fodboldspiller, fodboldtræner, konsilent i Team Danmark og sportsdirektør i FC København: Niels-Christian Holmstrøm.

Jeg plejer drillende at sige, at FCK er en overbygning, mens Brøndby er en fusion, et kommunalt iværksætterprojekt der medførte professionelle tilstande.

Brøndby er et godt kommune-brand. Nu mangler de bare at blive et godt fodbold-brand.

Professionel fodbold er ikke et socialkontor.

Vi i FCK får altid skudt i skoene, at vi er så pokkers arrogante, men faktum er, at vi ikke er nær så arrogante som alle andre ville have været i vores sko

Jeg er uddannet lærer. Men åbenbart ikke god til pædagogik

Men man kan ikke snakke sig til det. Selv ikke med en spindoktor, ham den samme, som Bjarne Riis havde, dengang han stadig sagde, at han aldrig havde testet positiv? Skal vi ikke bare lade den stå der.

I vores tilfælde kan man i øvrigt være lidt fræk og sige at der nok ikke er så stor forskel på at integrere en nordjyde og en svensker

En almindelig søndag

Jeg synes, det var et rigtig dårligt team, man havde samlet. Jeg kunne ikke se, hvad festaben og tudefjæset skulle hjælpe John Faxe Jensen med.

Brødrene Laudrup har samme egenskab som familien Heick. De skaber et netværk af journalister omkring sig – et slæng af eftersnakkere, der markedsfører dem som svigermors drøm.

Jeg har lagt mærke til en meget, meget talende Silkeborg-spiller. Og al den snak om, at Silkeborg spiller meget bedre fodbold i denne sæson end i sidste, er måske berettiget. I stedet for at sparke bolden 40 meter op ad banen, som de gjorde i sidste sæson, sparker de den kun 35 meter frem i denne sæson.

Hvis Per Bjerregaard vil holde op med at fortælle usandheder om os, vil vi til gengæld undlade at fortælle sandheden om ham.

Jo, spillerne viste en udmærket indstilling, men jeg er altså aldrig tilfreds, når vi er ude på Lars Tyndskids mark og så taber.

I dag kan man nøjes med at vise bar røv i ti sekunder på TV, så er man verdenskendt i Danmark. For 25 år siden krævede det meget mere starquality.

Mange af de største talenter får lov til at sjuske til træning, og når jeg ser ungdomslandsholdet spille, så slår det mig, at mange af dem er meget fokuserede på deres frisurer eller italienske hårbånd.

De er nogle fjolser, undskyld udtrykket, for de kender vilkårene, og alligevel skal vi høre på nordmændenes patetiske udmeldinger hvert år. Det er vi mange, der er skide trætte af.

Toppen af det hele er så, jeg virkelig undte ham (Solbakken , red.) at få lavet det sejrsmål og pisse på de bønder. Og jeg vil have lov til at sige “pisse på de bønder”, fordi de tilskuere fortjener ikke anden betegnelse.

Sören Åkeby får stående ovationer, når han på et pressemøde siger, at AGF skal være danske mestre om tre år, og der er ikke en eneste, der spørger, om han er rablende sindssyg.